FITStory: Povești despre Festival!

Pentru mine, Festivalul International de Teatru de la Sibiu înseamnă…

De cateva zile, încerc să scriu în continuare dar nu reușesc să decid cu ce să încep, ce e definitoriu, din tot ce înseamna FITS pentru mine, și se cuvine, deci, să fie primul lucru pe care il scriu în această enumerare.

E al optulea an consecutiv în care sunt în și alături de FITS, integral. Îmi fac agenda în jurul acestui eveniment, clienții, partenerii, prietenii știu deja că nu sunt available în perioada aia. Și vorbesc serios: am lipsit de la nunțile a două bune prietene pentru ca eram la Festival! Iar ele, sper, au înțeles că nu poate fi o negociere ci doar păreri de rău despre cum ne-potrivește viața agendele.

Totuși, cred că cel mai mult FITS e despre atmosfera care stăpânește orașul, strecurată peste mirosul teilor de pe pietonală, și despre oameni. Mai ales despre oameni. Actori veniți din toate colțurile lumii, care descoperă magia unui oraș mic din Transilvania, turiști veniți să se bucure de magie, localnici aproape obișnuiți cu nebunia festivalieră, echipa FITS-ului care zâmbește, indiferent ce s-ar (putea) întâmpla!

FITStory-RP

Lansăm astăzi blogul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cu gândul că toate poveștile FITS-ului merită adunate într-un singur loc, spre a fi repovestite mai departe, cu drag și dor.

Iar de aveți și voi amintiri de dat mai departe, le aștept pe adresa pr [at] sibfest [dot] ro pentru a le așeza aici, la casa lor, să încânte toți musafirii trecuți, prezenți și viitori!
Dați de veste!

Ruxandra Predescu,
Online Community Manager, FITS

NB: Fotografia îi aparține lui Sebastian Marcovici, unul dintre fotografii oficiali ai Festivalului, și e una dintre favoritele mele din toate timpurile la FITS, pentru că surprinde legătura care se conturează aici între artiști și public.

keyboard_arrow_up