FITStory. Corina-Maria Scheianu: O furtună de bogății!

Povestea mea cu FITS a început ca o furtună în deșert: a venit pe neașteptate, când aveam mai mare nevoie de ceva care să îmi zguduie toate emoțiile, cu fulgere – pe alocuri. Iar când s-a terminat, am simțit nevoia de a mai trece  o dată prin asta. Și încă o dată. Și încă o dată…

Mai exact, am ajuns la FITS prin 2014, pentru că un prieten ținea morțiș să mă ducă la un spectacol de-ale lui Purcărete. De fapt, voia să îmi testeze limitele, pentru că m-a dus diiiiirect la Faust, în Hala Balanța. Cred că acesta a fost cel mai bun start pe care îl puteam avea ca un viitor fan FITS, pentru că am ieșit de acolo și 2 zile nu am mai fost în stare să leg două cuvinte. M-a năucit ce am trăit/văzut/simțit, cum nu a mai reușit cineva să o facă până atunci. Și așa a fost întreg festivalul.

Din 2013 merg anual, fără excepție. Pentru că o atmosferă mai intensă nu cred că mi-a fost dat să întâlnesc cu alte ocazii. De fiecare dată am râs, am plâns, am fost dată peste cap, am văzut și trăit emoții pe care nu știam că le pot avea. Pe scurt: m-am îmbogățit.

Pentru că despre asta este FITS: despre lipsurile cu care ajungi și bogățiile cu care pleci.

***

Pe Corina-Maria o puteți citi și pe blogul ei.
Credit foto: autoarea textului.

keyboard_arrow_up