Seria “Întâlniri și Cursuri cu Mari Coregrafi” – prin care invitaţi de seamă își prezintă producțiile în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, continuă și în acest an!

Trei dintre numele importante care prezintă spectacole la Sibiu vor susține câte un masterclass după următorul program:

26 iunie, ora 15:00 | Rami Be’er – Kibbutz Contemporary Dance Company |1h30min
28 iunie, ora 10:00 | Noah Wertheim – Vertigo Dance Company | 1h30min
30 iunie, ora 14:00 | Gigi Căciuleanu – Romanian Dance Company | 1h30min

Conceput ca o oportunitate de a vedea arta creativă din culise, masterclass-urile sunt structurate în două părți: una teoretică – introducere și scurtă prezentare a conceptelor și principiilor de mișcare folosite pentru a crea un spectacol – și una practică – experimentarea metodelor de lucru.

Note generale importante:
– Fiecare Masterclass este deschis publicului larg și tuturor celor pasionați de dans contemporan și de toate formele sale. Accesul la întâlniri este gratuit, adresat unui număr limitat de participanți, maxim 20/zi/laborator. Transportul și cazarea nu sunt asigurate.
– Dacă ești interesat să participi, trebuie să te implici activ în clasă și să fii îmbrăcat pentru dans: haine confortabile, pantofi de dans, șosete sau desculț.
– Nu este permis accesul spectatorilor. Singurele persoane din studio trebuie să fie participanții.
– Nu sunt permise persoane care întârzie. Odată ce clasa a început, ușa trebuie să fie închisă și nimeni nu poate să intre.

Înscrieri
Cei interesați să participe la masterclass trebuie să completeze formularul de aici.