Nu ratați „Forma lucrurilor”!

Piesa scrisă de Neil LaBute și tradusă de Vlad Massaci se bucură de o montare la Teatrul de Comedie București, iar spectatorii se vor bucura să revadă în acest spectacol actori îndrăgiți pe scenă, dar și pe micul ecran.

Lucian Ionescu este un actor deja consacrat în spațiul cultural din România, prin rolurile de succes construite pe scena celor mai importante teatre din Capitală: Excelsior, Comedie, Odeon, Teatrul de Operetă. S-a transpus în rolul îndrăgostitutului Romeo, dar și în cel al neîndemânaticului Nelkin din „Nunta lui Krecinski”.
În anul 2020, primește Premiul UNITER pentru „Cel mai bun actor în rol principal” pentru interpretarea rolului Gomez Addams din spectacolul „Familia Addams”, regia, coregrafia și costumele de Răzvan Mazilu.

Un actor iubit și cunoscut de publicul larg, prin aptitudinile sale vocale cu care s-a remarcat în anul 2016, atunci când a câștigat prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Anghel Damian este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți actori ai serialului „Vlad”, un îndrăgostit iremediabil de platourile de filmare, acolo unde își asumă un dublu rol: cel de scenarist și de actor. Mai puțin cunoscut este însă faptul că Anghel iubește în mod special scena de teatru și întâlnirea față în față cu spectatorii.
A câștigat nu mai puțin de cinci premii la Gala Hop a Tânărului Actor și a jucat pe scena Teatrului de Comedie în producții importante semnate de nume mari ale regiei românești, precum Horațiu Mălăele, Andrei Șerban, Felix Alexa și Alexandru Dabija.

Andreea Alexandrescu împarte spațiul de joc cu Maia Morgenstern și Emilia Popescu, în spectacolul „Nepotul meu, Veniamin” de Ludmila Ulițkaia, regia Vlad Massaci. Pe scenă s-a remarcat prin versatilitatea rolurilor abordate, având deja în repertoriul actual personaje importante, în spectacole regizate de Vlad Cristache, Ștefan Lupu, Mircea Cornișteanu.

Anca Dumitra nu este doar Geanina din „Las Fierbinți”, ci și actrița care se poate lăuda deja cu un palmares impresionant de roluri pe scene importante din România.
Actrița a interpretat roluri celebre din dramaturgia universală în spectacole precum „A douăsprezecea noapte”, de W. Shakespeare, regia Victor Ioan Frunză, „Pescărușul”, de Cehov, regia Claudiu Goga, „Mizantropul, de Moliere, regia Alexandru Mâzgăreanu sau „Mult zgomot pentru nimic” de W. Shakespeare, regia Andrei Șerban.
Anca iubește scena încă din copilărie: a făcut patru ani de balet, și-a încercat norocul în modelling și a început să joace în spectacole de teatru încă din liceu, ca mai apoi, în facultate, să apară și în scurtmetraje studențești.

Spectacolul „Forma lucrurilor” este programat la FITS, pe 30 iunie, ora 20, la Colegiul Național „Octavian Goga” și înlocuiește „Visul American”, de la Teatrul de Comedie București, care nu se mai poate juca la Festival din motive medicale.

keyboard_arrow_up