Aplicația FITS îți aduce Miracolul direct pe telefon!

În foarte puțin timp va începe a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. Sperăm că v-ați cumpărat deja bilete pentru spectacolele indoor și că v-ați făcut timp pentru a descoperi Miracolul și în spectacolele de stradă, expoziții, conferințe, ateliere, lansări de carte, instalații sau spectacole-lectură.

Aplicaţia nu doar că afişează noutăţile, însă vă ajută să vă gestionaţi programul de evenimente şi să ajungeţi în timp util acolo unde vă doriţi. Fiecare eveniment are un clopoţel de notificare. Odată bifat, acesta vă trimite o notificare cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului şi vă arată harta pentru a ajunge la sala de spectacole sau la piaţa în care are loc evenimentul.

Puteți să vă salvați diferite liste cu evenimente pe care nu vreți să le ratați, cu evenimente la care poate vreți să ajungeți sau orice altă listă.

În plus, veți primi în timp real notificări privind modificările de program sau informațiile extrem de importante ale zilei.

Puteţi descărca aplicaţia de pe următoarele linkuri: App Store (pentru iPhone şi iPad) şi Google Play Store (pentru telefoane şi tablete Android)

Aplicaţia este creată cu sprijinul prietenilor de la UniCredit Bank, cei care au ales să se implice activ în procesul de digitalizare al FITS.

keyboard_arrow_up