Conferința specială de Ziua Mondială a Teatrului va fi transmisă online în toată lumea

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, pe 27 martie, Teatrul Național Radu Stanca Sibiu a pregătit o conferință specială: Constantin Chiriac și Constantin Necula în dialog cu Florin Piersic.

Evenimentul este deja sold-out, biletele cu acces în sala de spectacole fiind epuizate în timp record. Însă publicul din toată lumea va putea urmări acest eveniment online, pe Scena Digitală, platforma online a TNRS, în baza unui bilet în valoare de 30 de lei.

De asemenea, abonații Scena Digitală vor putea urmări gratuit conferința, în baza abonamentului lunar, trimestrial sau anual.

De Ziua Mondială a Teatrului oferim în dar publicului din Sibiu și de pretutindeni un dialog cu o personalitate fără egal pe scena românească, Florin Piersic, căruia îi dedicăm această conferință aniversară și pe care-l iubim și îl respectăm! Ne bucurăm că avem șansa extraordinară de a avea pe scena Teatrului Național „Radu Stanca”, într-o zi cu o semnificație deosebită, un artist care este iubit de milioane de oameni și care a reușit, de-a lungul activității sale impresionante, să realizeze lucruri extraordinare în teatru, film și televiziune. Mulțumim, Florin Piersic și vă așteptăm, dragi iubitori ai teatrului, să sărbătorim împreună ziua specială a teatrului, dar și a lui Florin Piersic”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Biletele pentru conferința specială pot fi achiziționate de aici.

keyboard_arrow_up