A mai rămas o lună până la momentul în care va fi anunțat programul ediție FITS cu numărul 31. Joi, 18 aprilie, are loc la Sibiu conferința de presă care anunță programul din acest an. Așa cum v-am obișnuit, publicul va avea la dispoziție 24 de ore pentru a consulta programul și a alege spectacolele pe care vrea să le vadă. Biletele se vor pune în vânzare vineri, 19 aprilie.

Anul acesta, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu are loc între 21 și 30 iunie, așa că vă încurajăm să vă faceți deja planurile de vacanță.

La fel ca în fiecare an, invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc. Vom avea parte de spectacole de teatru, dans contemporan, circ, expoziții, mari showuri de stradă, spectacole lectură, lansări de carte, ateliere, instalații și multe, multe altele.

Pe 18 aprilie va fi anunțat programul complet al spectacolelor indoor și outdoor, astfel încât publicul să-și planifice evenimentele la care participă în fiecare zi.

Vă încurajăm să urmăriți conturile de Facebook, Instagram, TikTok, Aplicația FITS și Newsletterul FITS pentru a fi la curent cu noutățile.