Ieri a avut loc la București lansarea celei de-a treia ediții a studiului ”Carta albă a turismului din România”. În cadrul evenimentului, FITS a fost premiat pentru ”eforturile semnificative la promovarea României” alături de proiecte precum Festivalul Enescu, Electric Castle, Târgul de Crăciun de la Craiova sau Via Transilvanica.

Destinația turistică România are nevoie, în continuare, de promotori dedicați, iar dumneavoastră ați demonstat constant că sunteți unul dintre mesagerii săi excepționali, prin poveștile de success pe care le creați și le împărtășiți mereu cu mândrie. Dorim să ne exprimăm, pe această cale, profunda apreciere pentru contribuția pe care o aduceți promovării destinației turistice România.

Constantin Chiriac, Președintele FITS și Directorul TNRS, a fost prezent la ceremonie și a primit distincția de la Ministrul Economiei, Ștefan-Radu Oprea.

Ediția din acest an a FITS va sta sub semnul PRIETENIEI, relațiile culturale internaționale fiind o componentă cheie în dezvoltarea festivalului.