După succesul uriaş pe care l-a înregistrat concertul extraordinar de Paşte susţinut de Corul Madrigal la Sibiu, iată că Scena Digitală, alături de Madrigal şi Constantin Chiriac, oferă un cadou publicului din întreaga lume: înregistrarea va fi disponibilă, gratuit, tot weekendul (sâmbătă, 27 aprilie, şi duminică, 28 aprilie).

Programul de concert include lucrări de muzică sacră din repertoriul românesc și internațional, în interpretarea unică a Corului Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu. Evenimentul se va desfășura în premieră pentru publicul din Sibiu, după ce va fi prezentat anterior la București, Blaj și Cluj-Napoca. Conceptul concertului este creat de Emil Pantelimon.

Veţi avea ocazia să revedeţi Corul Madrigal live, în cadrul FITS, pentru două concerte speciale, la deschiderea şi închiderea Festivalului.

Scena Digitală este proiectul online al Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu, care propune zeci de spectacole de teatru, dans contemporan şi circ, atât din România, cât şi din străinătate.

Iată câteva imagini de la concertul de vineri: