FITS premiat în cadrul Galei UNITER cu Premiul Special al Președintelui UNITER

Ieri a avut loc decernarea premiilor UNITER, desfășurată la Sala Ion Caramitru a Teatrului Național I. L. Caragiale din București. În cadrul evenimentului, Președintele UNITER, Dragoș Buhagiar, a acordat un premiu special pentru cei 30 de ani de FITS, pe care i-am sărbătorit cu toții anul trecut.

Președintele FITS, Constantin Chiriac, a urcat pe scena TNB pentru a primi distincția și pentru a mulțumi în numele întregii echipe care a făcut posibil miracolul de la Sibiu vreme de 31 de ani.

În cadrul galei au fost premiate cele mai bune spectacole din anul precedent, cei mai buni actori, cea mai bună scenografie, cea mai bună muzică originală, cea mai bună muzică originală și cel mai bun video design.

Anul acesta, la FITS, îi veți putea vedea pe câștigătorul premiului pentru Cel mai bun actor în rol principal – Tudor Cucu Dumitrescu, pentru rolul din ”Hedwig and the angry inch”, pe Ramona Niculae, care a primit premiul pentru Cel mai bun debut în spectacolul ”10 lucruri pe care le-am pierdut la festivalul de la Mamaia” și veți putea urmări spectacolul Woyzeck, pentru care Michael Bischoff a fost premiat pentru cel mai bun lighting design.

 

keyboard_arrow_up