Prietenii FITS sunt prietenii UniCredit Bank

Astăzi începe cea de a 31-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), unul dintre cele mai mari și importante festivaluri de teatru din lume, ce se desfășoară pe parcursul a zece zile, 21-30 iunie, tema din acest an fiind Prietenie. UniCredit Bank se alătură eforturilor de comunicare a temei festivalului printr-o campanie outdoor inedită intitulată: „Prietenii FITS”.

 “Tema festivalului ne-a inspirat o campanie frumoasă în care ne adresăm cu prietenie celorlalte bănci partenere la FITS. Proiect cultural important pentru România, FITS este susținut de ani buni de șase bănci, realizare unică, dacă ne gândim la evenimentele culturale organizate la noi. Festivalul ne aduce împreună și este contextul potrivit în care putem fi prieteni.” a spus Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare la UniCredit Bank.

Tot în armonie cu tema festivalului, UniCredit Bank îi invită pe toți cei prezenți la Sibiu să vină în „Piața Prietenilor”, un spațiu din Piața Huet, special creat pentru conversații între prieteni mai vechi sau mai noi. Zona este amenajată împreună cu Romanian Design Week (RDW – susținut de UniCredit) și invită vizitatorii să redescopere curajul copilariei, îndrăzneala și dorința de joacă, indiferent de vârstă.

Prezența UniCredit Bank la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu înseamnă un sprijin constant pentru Fabrica de Cultură, una dintre cele mai importante destinații în timpul festivalului, cu patru spații de joc, gazdă a unora dintre cele mai căutate spectacole, precum Faust sau Povestea prințesei deocheate.

În plus, din acest an, UniCredit Bank este partener al Programului de Voluntariat FITS, așa că, peste tot în oraș unde e nevoie de ei, voluntarii vor fi alături de spectatori. De asemenea, UniCredit Bank oferă publicului două instrumente foarte utile pentru comunicarea și navigarea prin programul extrem de generos al festivalului: aplicația mobilă FITS și revista festivalului, cu programul complet și recomandări, tipărită în mii de exemplare. Banca va fi prezentă și în acest an alături de una dintre stelele de pe Aleea Celebrităților și la Gala Celebrităților.

UniCredit Bank este partener al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu de peste 20 de ani. Ediția FITS din acest an are 830 evenimente incluse în program și așteaptă peste 5000 de artişti din 82 de țări. Aplicația FITS include toate evenimentele programate în cadrul ediţiei din acest an şi permite personalizarea programului şi multe alte facilități. Aplicaţia FITS poate fi descărcată gratuit atât din Google Play, pentru Android, cât și din AppStore, pentru iOS.

keyboard_arrow_up